Tilbud på Mini kit

Mini kit – RECOVERY!

Produktene Niactil Advanced PRO og Elixir Pads 10% har en god synergi effekt sammen, og huden kan glede seg over en herlig fornyelse etter sommerens sol! Med Niactil 4% normaliseres talgproduksjonen og bedrer fuktigheten. Kombiner dette kitet med din favoritt cleanser og favoritt fuktighetskrem med SPF på dagen.

Les mer her

Niactil Advanced PRO

Elixir Pads 10%

Niactil 4% 30ml

Virkestoffene i Recovery-kit fremmer hudfornyelse, reparerer solskader, reduserer inflammasjoner og urenheter, normaliserer fargestoffet og gir bedre fuktighet.

Niactil 4% – Niacinamide

Virkestoffet niacinamide reparer skader på DNA forårsaket av UV-stråler og reduserer ujevnt pigment og inflammasjoner.

Elixir pads 10% – Glykolsyre

Virkestoffet glykolsyre svekker bindingene som holder døde hudceller sammen og hjelper huden til å fornye seg fortere. Opphopning av døde hudceller gir huden et eldre, grovere og mindre friskt utseende. De tetter også porer som fører til opphopninger av talg – urenheter. Ved eksponering av sol og solskader blir huden tykkere grunnet fargestoffet melanin og evner i mindre grad å støte bort døde hudceller så hyppig som en frisk og ung hud. Elixir pads er den mest aktive ingrediensen i kitet og bør ikke brukes for hyppig for de med sensitiv hud.

Niactil Advanced Pro – Glukonolakton

Virkestoffet glukonolakton 10 % er en andre generasjon AHA-syrer. Det har lignende egenskaper som glykolsyre, men er mildere og snillere mot huden og har i tillegg en antioksidantfunksjon.

0 0
Feed

Skriv en kommentar