Behandlinger

Vi tilbyr råd, veiledning, hjemmeprogram og behandlinger i klinikk etter dine ønsker og behov.

Våre behandlinger

Botox   -   Restylane fillers   -   Skinboosters   -   Dermapen   -   Kjemisk peeling   -   Ledlysbehandling   -   Mesoterapi

Botox

Botox er et legemiddel til injeksjonsbehandling av medisinske og kosmetiske behandlinger. Virkestoffet i botox er et botulinum toxin type A og virker med å hemme nerveimpulser til spesifikke muskler slik at muskelen slapper av. I kosmetisk øyemed hovedsakelig for å redusere og glatte ut rynker. De vanligste områdene som behandles er «sinnarynke» mellom bryn, panne og «crowsfeet» smilerynker rundt øynene. 

Det gjennomføres alltid en konsultasjon før behandling hvor en går gjennom behandlingsskjema og får informasjon om behandlingen og tiden etterpå. Behandlingen utføres med små stikk rett under huden og gir lite ubehag. Daglige aktiviteter kan gjenopptas med det samme. Effekten av behandlingen inntrer etter 2-3 dager, men med full effekt etter 1-2 uker. Effekten er alltid midlertidig og individuell, men varer ca. 4 mnd. 

Normale bivirkninger som kan oppstå første døgn er irritasjon ved innstikksstedet og små blåmerker. Hodepine kan også forekomme.

Botox   -   Restylane fillers   -   Skinboosters   -   Dermapen   -   Kjemisk peeling   -   Ledlysbehandling   -   Mesoterapi

Restylane fillers

Restylane er en filler som består av hyaluronsyre, dette er et sukkermolekyl som finnes naturlig i huden. Hyaluronsyremolekylene binder væske samt stimulerer til produksjon av kollagen, og brukes til å fylle ut tapt volum, glatte ut rynker, framhever ansiktskontur, forstørre lepper, eller gjenopprette hudens elastisitet. Man kan bygge større kinnben, behandle "trøtte øyne" og gjøre små ansiktskorrigeringer. Behandlingene gir umiddelbare og langvarige resultater uten å være permanent. Varighet 6- 12 mnd, i noen tilfeller lengre. Restylane har en bred produktportefølje med ulik viskositet (tykkelse) for å kunne tilpasse ulike behandlingsområder. Din behandler velger det produktet som gir deg best mulig resultat ut fra dine ønsker og behov.

Restylane finnes med bedøvelse (lidokain) for å redusere ubehag ved injeksjoner. Vanlige bivirkninger de første dagene etter behandling kan være hevelse, rødhet, blåmerker og ømhet i og rundt det behandlede området.

Botox   -   Restylane fillers   -   Skinboosters   -   Dermapen   -   Kjemisk peeling   -   Ledlysbehandling   -   Mesoterapi

Restylane Skinbooster

Restylane Skinbooster er en hudforyngende behandling som tilfører huden fukt fra innsiden og gir et friskt og naturlig utseende. En unik behandling som gir dyptgående fuktighet, forbedret hudkvalitet og naturlig glød.

Kroppens produksjon av hyaluronsyre, kollagen og elastin reduseres fra 25 årsalderen og huden blir tørrere, mindre elastisk og taper spenst. Behandling med skinboosters bidrar til et økt fuktnivå i huden. Dette stimulerer til en regenereringsprosess som øker hudens produksjon av egen hyaluronsyre, kollagen og elastin. Huden får da økt spenst, glød og elastisitet!

Produktet kan også fylle ut små, ujevne linjer rundt øynene eller rundt munnen, og er også fin til å behandle arr etter akne, eller tynne hudområdene som hender, hals og decolleté. Skinbooster tas hovedsakelig som kur med 3-4 behandlinger over 2-3mnd. Vedlikeholdsbehandling hver 6. mnd.

Botox   -   Restylane fillers   -   Skinboosters   -   Dermapen   -   Kjemisk peeling   -   Ledlysbehandling   -   Mesoterapi

DermaPen — Microneedling

Ny og avansert form for microneedling — øker hudens kollagenproduksjon og gir gode resultater uten kirurgi og smerter.

Behandlingen går ut på å lage en kontrollert skade som stimulerer huden til å regenerere og reparere seg selv til en friskere, strammere og yngre hud. Gjennom små microkanaler sluses serum med næringsstoffer ned i huden og aktiverer prosesser som bedrer ulike hudtilstander og hudens generelle vitalitet og struktur.  Dermapen har gjennom kliniske studier vist til gode resultater og effekten av behandlingene sees gradvis etter hver behandling og de neste 6-12 måneder etter fullførte behandlinger. Behandlingen anbefales som en kur på 4-6 behandlinger og utføres hver 4-8 uke. Ved oppnådd ønsket resultat vedlikeholdes huden med 2 behandlinger i året.

Behandling utføres ikke hos de med:

 • Betent akne

 • Eksem

 • Gravide/ammende

 • Nedsatt immunsystem/immunsykdommer

 • Blodfortynnende medikamenter

 • Betennelser i huden

Huden etter behandling vil være noe varm og rød og kan sammenlignes med å være lett solbrent De aktive prosessene i huden kjennes som lett prikking og huden vil være noe sensitiv de første dagene. Huden smøres med reparerende krem i 3-5 dager. Make-up kan brukes dage etter. Du kan gå tilbake til vanlige aktiviteter rett etter behandling, men unngå sol de første ukene og beskytte huden med solfaktor.

Dermapenbehandling

Behandlinger kan utføres i både i ansikt og på kropp og hjelper mot:

 • Linjer og rynker

 • Urenheter og kviser

 • Store porer

 • Arr og strekkmerker

 • Pigmenter og aldersflekker

 • Rosacea grad 1-2

 • Slapp hud

 • Generell hudforbedring

Før/etter behandling

Huden må være hel og frisk før behandling og ikke solbrent. Hudkremer med aktive stoffer avsluttes 1 uke i forveien og kan gjenopptas 3-5 dager etter behandling (eks. syrer, kortison, retinol).

Botox   -   Restylane fillers   -   Skinboosters   -   Dermapen   -   Kjemisk peeling   -   Ledlysbehandling   -   Mesoterapi

Kjemisk peeling

Kjemisk peeling er en behandling for generell hudforbedring, solskader, urenheter, akne og hudaldring. En kjemisk peeling består av syrer med lavere pH enn hudens egen og bidrar til eksfoliering av døde hudceller. Huden får ny glød og fukt, en jevnere hudtone, mindre urenheter og en glattere hudoverflate. Hvilken peeling man velger kommer an på hva det er man ønsker å behandle. Vi skiller mellom peeler med fruktsyrer, salisylsyrer og TCA syrer.  Fruktsyrer og salisylsyrer er milde-medium peelinger som behandler tilstander i overhudens ulike lag: fuktmangel, urenheter, store porer, acner, solskader pigmenter og overfladiske linjer og rynker. TCA peelingene er kaftigere og virker dypere. Her lager syren en kontrollert skade i huden for å stramme den opp og gi den en jevnere hudoverflate. Kjemisk peel er blitt en av de mest populære kosmetiske behandlingene på verdensbasis.  Deres popularitet reflekterer deres effektivitet, og utført i sakkyndige hender er behandlingen veldig trygg.

Behandling med disse kjemiske peelingene krever ingen bedøvelse, men det er en forutsetning at huden er frisk, hel og ikke har aktive betennelser. For program med A-vitamin krem kan til fordel bedre resultatet av behandlingen, men må avsluttes 1 ukes tid i forkant. Under behandling vil man avhengig av type peel, behandlingstid og reaksjon føle lett prikking til noe svie i noen minutter. Peelingen nøytraliseres og avsluttes med krem, solfaktor og evt. en foundation for de som ønsker det.

Tilleggsbehandlinger med maske og led-lys kan også kombineres for å øke effekten av peelen og roe ned huden.
Du kan gå tilbake til vanlige aktiviteter etter behandling (ikke TCA), men trening, badstue og dusj bør ventes med til neste dag. Huden kan de neste dagene kjennes litt stram og sår. Tilfør da godt med fuktighetskrem. Middels sterke peeler vil etter 2-3 dager gi en synlig avflassing av den døde huden. Bruk solkrem daglig og unngå soling de første ukene etter behandling. Det anbefales å kombinere behandling i lag med tilrettelagte hjemmeprodukter.

Hvor mange behandlinger trengs?

Antall behandlinger henger sammen med ønsket resultat. Om en kun er ute etter litt glød og friskere hud kan 1-2 behandlinger være nok For større endringer og et mer optimalt resultat trenger en flere behandlinger. Anbefaler kur med 4-6 behandlinger med 2-3 ukers mellomrom.

Glyco age

Fruktsyrepeel for 30+, dehydrert hud og store porer. Fjerner døde hudceller, binder fukt og redusere åpne porer. Gir lite til lett avflassing og stimulerer til cellefornyelse, bedre hudstruktur og glød.

Mandelage

Mandelsyrepeel for sensitiv hud, lette solskader, pigmenter, urenheter og akne. Reduserer talg, hudormer og pigmenter, betennelsesdempende samt gir jevnere hudoverflate og hudtone. Fin for de som ikke har tatt kjemisk peel tidligere eller de som kun ønsker en lett touch up uten flassing.

Bio C-peel

Fruktsyre Peel med konsentrert c- vitamin, forebygger solskader og booster huden. Gir fantastisk glød, jevnere hudtone, mye fukt og bedre hudkvalitet. Perfekt partypeel, men må gjennomføres en ukes tid i forkant.

Skin Recovery

Salisylsyrepeel for akne, urenheter og fet hud. Passer og for solskadet, grå og gusten hud. Gir en jevn avflassing og fremmer gjenoppbygging av huden. Åpner tette porer og reduserer urenheter. Huden bli glattere og får en myker overflate. Gir jevn avflassing i løpet av 3-5 dager.

T.C Age

T.C.A-peel for rynker, linjer og løs hud. Oppstrammende effekt, reduserer linjer/rynker og øker produksjon av kollagen og elastin. Huden blir glattere og får ny glød. Gir jevn avflassing 3-5 dager.

Mg-TCA

TCA Peel er en bio-revitaliserende peel for solskadet og aldrende hud. Virker oppstrammende og reduserer linjer, rynker, pigmentflekker og elastose. Ingen flassing, er også fin til behandling av hals, nakke og bryst hvor huden er tynnere.

P by P

Spot behandling med TCA peel for mindre områder med dype linjer, acnearr og alder/solflekker. Cellefornyende og oppstrammende peel som virker i dybden. Reduserer rynker, arr og pigmenter og gir en glattere hud og jevner hudtone. Fantastisk til å behandle dype aknearr, røykerynker rundt munn og alderspigmenter.

Ultimate eye corrector

Peel for linjer og mørke ringer rundt øynene. Reduserer aldringstegn, lysner og gir en oppstrammende effekt på huden. Ukentlig peel i klinikk over 5 uker og hjemmebehandling med Eye Revitalizing krem.

Botox   -   Restylane fillers   -   Skinboosters   -   Dermapen   -   Kjemisk peeling   -   Ledlysbehandling   -   Mesoterapi

Genosys Led lysterapi

Lysterapi er en relativ ny behandlingsform innen skjønnhetsbransjen, men har vist seg å gi gode resultater på en rekke hudtilstander og brukes ofte i kombinasjon med microneedling og kjemisk peeling for å øke effekten av behandlingen ved å stimulere vekst av nytt vev og kollagen.

Genosys led-lys har 4 ulike bølgelengder; blått, rødt, gult og grønt lys (423nm-640nm).De ulike fargene angriper ulike problem:

Blått led-lys (423nm, penetrerer 1 mm ned i huden) er spesielt tilegnet til fet hud og akner. Lyset dreper aknebakterien, regulerer talgproduksjonen, forebygger infeksjon og nye utbrudd.

Rødt led-lys (640n, 1-6mm) Smertelindrende, øker blodsirkulasjonen og produksjon av kollagen og elastin. Forbedrer hudtonen og gir ny glød.

Grønt led- lys (532 nm, 0,5-2mm) Beroligende og styrker sensitiv hud. Øker opptak av fukt og bedrer pigmenter.

Gult led-lys (583nm 1-2 mm) Reduserer rødhet, bedrer rosacea og tidlig stadium av helvetesild.

Botox   -   Restylane fillers   -   Skinboosters   -   Dermapen   -   Kjemisk peeling   -   Ledlysbehandling   -   Mesoterapi

Mesoterapi

Mesoterapi er en effektiv behandling hvor næringsstoffer tilføres direkte i hudens midterste lag for å gjenopprette og vedlikeholde hudens vitalitet. Den forebygger aldring, nøytralisere frie radikaler, stimulere kollagendannelse, strammer opp huden og gir fukt. De ulike næringsstoffene består av hyaluronsyre, vitaminer, mineraler, antioksidanter og vekst-faktorer.

Mesoterapi brukes ved:

 • Slapp hud

 • Fine linjer og rynker

 • Poser under øyne

 • Arr og strekkmerker

 • Tynn hud

 • Dehydrert hud

 • Solskader

 • Tap av vitalitet og glød

 • Hårtap

 • Effekten av andre behandlinger

Behandlingen kan ikke utføres ved:

 • Graviditet/amming

 • Ingrediens allergi/hypoallergikere

 • Diabetes (etter avtale med behandler)

 • Alvorlig sykdom

 • Betennelser/infeksjoner

 • Blodfortynnende medikamenter (etter avtale med behandler)