Strandgaten 6

Newderma er en kosmetisk klinikk i Bergen sentrum som tilbyr laserbehandling, rynkereduksjon, dermapen, peel, ledlysbehandling, mesoterapi, skinbooster og filler. Vi er sertifiserte Restylane behandlere med mange års erfaring. Med kompetanse og individuell tilnærming, er vårt mål et naturlig utseende for våre kunder.

Åshild Flaterås: Sykepleier

Åshild Flaterås

Sykepleier

Sykepleier med 17 års erfaring og spesialutdanning i psykiatri. Sammen med kollega Cecilie Vedeler startet hun Newderma i 2017. Åshild er utdannet i dermatologisk sykepleie ved Hudakademiet i Oslo, og er i tillegg sertifisert Restylane behandler.

Cecilie Vedeler: Sykepleier

Cecilie Vedeler

Sykepleier

Sykepleier med 21 års erfaring og har jobbet med kosmetiske behandlinger i 8 år. Cecilie started Newderma i 2017 sammen med kollega Åshild Flaterås, og er sertifisert Restylane behandler.

Håvard Seland: Medisinsk ansvarlig lege og overlege i plastikkirurgi

Håvard Seland

Medisinsk ansvarlig lege og overlege i plastikkirurgi

Håvard Seland er blant Norges mest erfarne plastikkirurger. Han jobber til daglig som overlege på offentlig universitetssykehus og private klinikker. Hans hovedfelt er rekonstruktiv og estetisk kirurgi på ansikt og kropp.

Autorisert
Restylane klinikk

En sertifisert Restylane-klinikk krever at alle behandlere er utdannede kosmetiske sykepleiere og har en ansvarlig lege. Våre sykepleiere er autoriserte og har gjennomgått alle teoretiske og praktiske kurs hos Galderma. De er også til enhver tid oppdatert innen nyeste behandlingsteknikker. Autorisasjonen fornyes hvert år.

Duetto MT Evo

Våre laserbehandlinger utføres med Duetto MT Evo fra Quanta System DNA. Verdens fremste produsent av lasere til kosmetisk og kirurgisk bruk. Laseren holder medisinsk standard og er godkjent av Statens Strålevern Norge.

Strandgaten 6
5013 Bergen

991 52 246
post@newderma.no
Mandag 10-16
Tirsdag 10-16 (19)
Onsdag 10-18
Torsdag 10-16 (19)
Fredag 10-16
Lørdag etter avtale